sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Kylmäsavulohella ja avokadolla täytetyt bagelit





























Tuorejuustolla ja kylmäsavulohella täytetty bagel on newyorkilainen klassikko. Itse tykkään laittaa väliin myös avokadoa ja rukolaa.

Sen verran laiska olen, etten ole alkanut itse bageleita leipomaan. Olen tyytynyt kaupan esipaistettuihin versioihin. Vielä minulle ei ole valjennut, mistä Helsingissä voisi löytää "oman leipomon" täyttämättömiä bageleita. Vinkkejä otetaan vastaan!

Mieli liitelee selvästi jo ensi kesässä: New Yorkiin en ole menossa mutta pikinikeille puistoon ja rannalle ehdottomasti. Eväskoriin voisin joku kerta pakata myös tällaiset bagelit.


Kylmäsavulohi-avokadobagelit


bageleita (esim. Pirkalla on esipaistettuja bageleita)
kylmäsavulohta
Philadelphia-tuorejuustoa
avokadoa
rukolaa

Halkaise bagelit ja paahda ne. Voitele puoliskot reilusti tuorejuustolla ja täytä bagelit lohella, avokadolla ja rukolalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti