lauantai 21. syyskuuta 2013

Eka iltapala

Ajatus ruokablogista on kytenyt mielessäni jo pitkään. Viimeinen sytyke sen perustamiseksi oli muutto syksyksi Madridiin. Täällä retket kauppahalliin ja poikkeamiset vihannes- ja hedelmäpuoteihin inspiroivat kokeilemaan uutta. Viini on edullista, leipä rapsakkakuorista ja oliiviöljy hyvää. Eihän tätä kaikkea vain voi olla jakamatta muiden kanssa!

Omat haasteensa ruoanlaitolle asettaa piskuinen keittiö, josta puuttuu moni itselle itsestäänselvä asia, niistä suurimpana uuni. Seuraavaan neljään kuukauteen ei siis ole luvassa uuniruokaa tai kotitekoisia leipomuksia mutta sitäkin enemmän tuoreita kasviksia ja leivänhakuretkiä lähimpään leipomoon. 

Ensimmäisenä Madridin iltana keittiön kaapit ammottivat tyhjyyttään. Mutta ei siihen paljon tarvita, että saa vatsansa täyteen: oliiveja, vähän juustoa ja serranoa leivän päälle ja kyytipojaksi lasi viiniä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti