sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Helpot ja herkulliset rieskarullat




Näitä rieskarullia teen aina, kun haluan iltapalaksi jotain todella helppoa ja hyvää syötävää. Rieskarullat ovat kivaa mutustettavaa myös kaveriporukalla ja kelpaavat tarjottavaksi vaikka cocktail-kutsuilla, kunhan ne leikkaa sopivan fiineiksi suupaloiksi.

Mielestäni parhaat wrapit syntyvät ruisrieskoista, jotka ovat rullaamisen kannalta tarpeeksi ohuita. Täytteissä rajana on vain mielikuvitus ja omat mieltymykset. Tähän olen kuitenkin kirjannut pari hyväksi todetttua kombinaatiota. 

Rieskarullat

Ruisrieskoja (1-2 per syöjä)

Savuporotäyte
savuporotuorejuustoa
ohuita palvikinkkuleikkeleitä
suolakurkkua
keltaista paprikaa
salaattia

Feta-avokadotäyte
aurinkokuivatun tomaatin makuista tuorejuustoa
avokadoa
fetaa
kirsikkatomaatteja
aurinkokuivattuja tomaatteja
salaattia

Levitä rieskalle kerros tuorejuustoa ja kokoa haluamasi  täytteet tasaisesti tuorejuustokerroksen päälle. Rullaa rieska varovasti mutta napakasti kiinni niin että saumapuoli jää alustaa vasten. Leikkaa rieska puoliksi, jotta se on helpompi syödä.   





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti