sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Hyvät pitsat

Parasta on lauantai-illan pitsatalkoot ja pitsakivi, jolla pohjasta saa pikkuisen rapsakamman. Tosin pitsan paistaminen kuumennetulla ja ylösalaisin käännetyllä uunipellillä toimii melkein samalla tavalla kuin pitsakivi. Täytteiksi laitoimme ilmakuivattua kinkkua, mozzarellaa ja kalamataoliiveja. Toinen pitsa sai ylleen paistettua munakoisoa, sieniä, mozzarellaa ja oliiveja. Kumpikin pitsa viimeisteltiin runsaalla määrällä rucolaa.

Vielä lasi viiniä ja ilta oli tehty.






2 kommenttia:

  1. Äääh! Herahtipa vesi kielelle näitä kuvia katsellessa. Voi kun voitais taas pitää pian pitsailta porukalla! <3

    Pus Helsinkiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mäkin jo haaveilen yhteisestä pitsaillasta! Siinä taas yksi hyvä syy lisää tulla kyläilemään täällä meillä ;). Halit pohjoiseen <3!

      Poista