keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Konvehtikahvit kaaoksen keskellä

Lauantaina muutimme Helsinkiin ja jo sunnuntaina saimme ensimmäiset vieraat kylään. Tupaantuliaisina ne ihanat toivat rasiallisen hienoimpia suklaakonvehteja, mitä olen ikinä maistanut. Siinä me juotiin kahvia ja herkuteltiin Leonidaksen konvehdeilla muuttolaatikoiden ympäröiminä. Todellista ylellisyyttä kaaoksen keskellä.

Nyt kun laatikot on viimein purettu ja hiukan asetuttu, pääsen viimein tutkimaan uusia kotikulmia paremmin - olen jo vilaukselta nähnyt montaa tunnelmallisen näköistä kahvilaa ja ravintolaa, missä tahdon ehdottomasti käydä. Ja mikä hurmaavinta: meidän alakerrassa on leipomo!



2 kommenttia:

  1. Oon niin kateellinen tuosta omasta leipomosta. Ihan mieletöntä! Siellä sitten poikkeatte niin kuin pariisilaiset, eikö? En malttais millään odottaa, että pääsisit viemään mutkin noihin ihaniin kahviloihin ja ravintoloihin. Oi että. Voitais sitten arvuutella, mikä kattoikkunoista olikaan Tove Janssonin ateljee. :)

    Hyviä Helsinki-seikkailuja. J:lle terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, en malta minäkään :). En ihmettele, että Toven ateljee oli jossain täälläpäin - täällähän itsekin inspiroituu elämästä ja kaikesta ihan uudella tavalla!

      Poista